Knapperige scampi’s

Recept details

Bereidingstijd20 minuten Porties4 personen
Calorieën270,9 kcalVetten19,74 gram
Koolhydraten5,43 gramEiwitten19,74 gram

Ingredienten

  • - 400 gram gepelde scampi”s
  • - 2 eetlepels rode curry
  • - 2 eetlepels chilisaus
  • - 2 teentjes knoflook
  • - 1 limoen
  • - 1 eetlepel olijfolie
  • - 1 eetlepel wokolie
  • - 100 ml kokosmelk
  • - 100 ml light room
  • - 100 ml visbouillon

Werkwijze

  1. Maak een marinade van de rode curry, chilisaus, knoflook, olijfolie en limoensap.
  2. Laat de scampi’s een tijdje in de marinade marineren.
  3. Zet de wok op het vuur en verwarm de wokolie tot het heet is.
  4. Wok de garnalen knapperig op een hoog vuur en vis ze daarna uit de wok.
  5. Blus de marinade met de visbouillon, kookroom en de kokosmelk.
  6. Laat de saus even indikken en verdeel het over de 4 borden.
  7. Leg hierop de knapperige scampi’s.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *