Omelet met tomaat, kaas en ham

Recept details

Bereidingstijd20 minuten Porties1 persoon
Calorieën427,8 kcalVetten27,64 gram
Koolhydraten7,11 gramEiwitten32,14 gram

Ingredienten

  • – 2 eieren
  • – 1 eetlepel olijfolie
  • – ½ tomaat
  • – 25 gram gemalen kaas
  • – 50 gram natuurham
  • – 25 ml light room

Werkwijze

  1. Snij de tomaat in blokjes en verwijder eventueel de pitjes.
  2. Snij de natuurham in kleine blokjes.
  3. Klop de eieren los en doe de tomaat en de hamblokjes erbij.
  4. Voeg de room toe en kluts nog alles goed door elkaar.
  5. Verhit de olijfolie in een braadpan.
  6. Als de olie warm is, voeg je het ei toe en laat je het mooi opbakken.
  7. Zet het vuur niet te hoog zodat alles mooi bakt.
  8. Strooi op het einde de gemalen kaas over het ei.
  9. Leg voorzichtig het ei in een bord en dien op met een boterham.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *