Omelet van eiwit met geitenkaas en bieslook

Recept details

Bereidingstijd20 minuten Porties4 personen
Calorieën87,43 kcalVetten6,87 gram
Koolhydraten0,42 gramEiwitten5,93 gram

Ingredienten

  • - 8 eiwitten
  • - 100 gram geitenkaas zonder korst
  • - Wat bieslook
  • - 1 eetlepel olijfolie

Werkwijze

  1. Klop de eiwitten goed los en kruid ze met peper en zout.
  2. Verkruimel de kaas en spatel deze door het eiwit.
  3. Snij de bieslook in kleine stukjes en voeg deze ook bij het eiwit.
  4. Verwarm de olijfolie en bak hierin het eimengsel.
  5. Laat de omelet op lage stand gaar worden, zodat deze niet verbrand.
  6. Draai de omelet om met behulp van een spatel zodat beide kanten mooi bruin worden.
   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *