Pandanrijst met viscurry

Recept details

Bereidingstijd30 minuten Porties4 personen
Calorieën182,0 kcalVetten4,54 gram
Koolhydraten9,35 gramEiwitten26,19 gram

Ingredienten

  • – 4 zakjes pandanrijst
  • – 400 gram kabeljauw
  • – 1 zakje voor currysaus
  • – 250 ml halfvolle melk
  • – 1 eetlepel olijfolie
  • – 1 ui
  • – 1 rode paprika
  • – 1 teentje knoflook
  • – 250 gram mangetouts

Werkwijze

  1. Maak de rijst klaar zoals op de verpakking staat beschreven.
  2. Snij de ui in kleine snippers en de rode paprika in blokjes.
  3. Verwarm de olijfolie in een pan en fruit hierin de ui en de uitgeperste knoflook.
  4. Voeg daarna de paprika en de mangetouts toe en verwarm het gedurende 5 minuten.
  5. Meng de inhoud van het zakje voor de currysaus met de halfvolle melk en giet het bij de groenten.
  6. Snij de kabeljauw in stukken en verdeel de vis op de groenten.
  7. Zet het deksel op de pan en laat 5 minuten op een zacht vuurtje garen.
  8. Roer nadien alles goed door elkaar en dien op met de rijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *