Pannenkoeken met appelen en rozijnen

Recept details

Bereidingstijd80 minuten Porties20 stuks
Calorieën90,7 kcalVetten2,26 gral
Koolhydraten14,45 gramEiwitten3,07 gram

Ingredienten

  • – 200 gram bloem
  • – 25 gram kristalsuiker
  • – 2 eieren
  • – 500 ml halfvolle melk
  • – 1 appel
  • – 50 gram rozijnen

Werkwijze

  1. Meng de bloem met de suiker
  2. Roer de eieren erbij en meng tot een glad mengsel.
  3. Voeg beetje bij beetje de melk erbij en meng goed.
  4. Roer goed en laat minimum 60 minuten rusten.
  5. Schil de appel en snij in plakjes.
  6. Meng de appel en de rozijnen met het deeg.
  7. Doe wat olie of boter in een pannetje en verdeel wat deeg in de pan.
  8. Bak de pannenkoeken langs beide kanten mooi bruin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *