Pasta met biefreepjes en groenten

Recept details

Bereidingstijd30 minuten Porties4 personen
Calorieën447,1 kcalVetten12,23 gram
Koolhydraten42,40 gramEiwitten40,66 gram

Ingredienten

  • – 400 gram speltpasta
  • – 400 gram runderreepjes
  • – 3 wortelen
  • – 2 prei
  • – 2 uien
  • – 1 eetlepel olijfolie
  • – 20 gram magere boter
  • – 20 gram vloeiende bloem
  • – 500 ml magere melk
  • – 100 gram gemalen light kaas

Werkwijze

  1. Kook de pasta beetgaar zoals beschreven op de verpakking.
  2. Schil de wortelen en snij deze in smalle reepjes. Snij ook de prei in fijne reepjes.
  3. Schil de ui en snij in ringen.
  4. Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de groenten beetgaar. Haal deze uit de pan en bak hier dan het vlees in.
  5. Laat de boter smelten in een pan en maak een witte saus met behulp van de bloem en de melk. Als de saus gebonden is, voeg dan de gemalen kaas toe.
  6. Verdeel de pasta over 4 borden en verdeel daarop de groenten.
  7. Leg het vlees daarop en werk af met de kaassaus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *