Pastasalade voor bij de barbecue

Recept details

Bereidingstijd40 minuten Porties4 personen
Calorieën187,2 kcalVetten1,78 gram
Koolhydraten36,76 gramEiwitten5,03 gram

Ingredienten

  • – 200 gram speltpasta
  • – 1 grote appel
  • – 150 gram geraspte wortelen
  • – 2 pijpajuintjes
  • – 1 rode paprika
  • – 125 gram magere yoghurt
  • – 4 eetlepels mayonaise
  • – ½ theelepel cayennepeper

Werkwijze

  1. Kook de pasta beetgaar zoals beschreven op de verpakking. Laat uitlekken en goed afkoelen.
  2. Snij de paprika in blokjes.
  3. Snij de pijpajuintjes in ringetjes en meng dit onder de pasta samen met de wortelen en de appelstukjes.
  4. Maak een saus van de yoghurt, mayonaise en de cayennepeper en breng op smaak met peper en zout.
  5. Meng naar smaak de dressing door de pastasalade en dien koud op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *