Perziktaart

Recept details

Bereidingstijd100 minuten Porties8 personen
Calorieën184,6 kcalVetten2,97 gram
Koolhydraten31,03 gramEiwitten8,19 gram

Ingredienten

  • – 1 citroen
  • – 700 gram perziken op sap in blik
  • – 4 eieren
  • – 500 gram magere platte kaas
  • – 1 zakje vanillepuddingpoeder
  • – 100 gram kristalsuiker

Werkwijze

  1. Laat de perziken uitlekken.
  2. Pers de citroenen uit …
  3. Klop de eieren tot schuim met het kristalsuiker en wat zout.
  4. Roer er de platte kaas door samen met de vanillepuddingpoeder.
  5. Vet een bakvorm in en doe ¾ van de mengeling in de bakvorm.
  6. Verdeel de perziken over het deeg en stort de rest van het deeg op de perziken.
  7. Bak de taart gedurende 60 minuten in een voorverwarmde oven van 175°C.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *