Pitabroodje gevuld met ui, champignons en kaas

Recept details

Bereidingstijd20 minuten Porties4 personen
Calorieën276,0 kcalVetten3,55 gram
Koolhydraten33,96 gramEiwitten19,35 gram

Ingredienten

  • – 4 pitabroodjes
  • – 1 ui
  • – 250 gram champignons
  • – 150 gram gemalen kaas
  • – 2 eetlepels mosterd
  • – 1 eetlepel olijfolie
  • – wat peterselie

Werkwijze

  1. Maak de champignons en uien schoon en snij in plakjes.
  2. Verwarm de olijfolie op in een pan en fruit hierin de uien.
  3. Voeg daarna de champignons toe en roer alles goed door elkaar.
  4. Rooster intussen de pitabroodjes, snij ze open en smeer de beide kanten in met wat mosterd.
  5. Roer eventueel wat peterselie door de groenten en kruid af met peper en zout.
  6. Schep het mengsel in de broodjes en strooi het geheel met wat geraspte kaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *