Pommes duchesse

Recept details

Bereidingstijd50 minuten Porties4 personen
Calorieën313,0 kcalVetten12,18 gram
Koolhydraten42,11 gramEiwitten8,89 gram

Ingredienten

  • – 1 kg aardappelen voor puree
  • – 2 eieren
  • – 50 gram boter

Werkwijze

  1. Schil de aardappelen en kook ze gaar.
  2. Stamp ze fijn.
  3. Voeg de 2 losgeklopte eieren toe samen met de boter.
  4. Meng goed en kruid met peper en zout.
  5. Doe de puree in een spuitzak.
  6. Leg bakpapier op een bakplaat en spuit aardappeltortentjes op de bakplaat.
  7. Plaats de bakplaat in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 10 minuten tot ze een mooi lichtbruine kleur verkrijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *