Beboter een cakevorm in met wat vetstof en bestuif met bloem.
Bekleed de vorm met 1 bladerdeegvel en prik wat gaatjes in de bodem met een vork.
Snij de ham in kleine stukjes en schik de helft op de bladerdeeg.
Breek de 4 eieren en verspreid ze over de ham. Maak met een scherp met een gaatje in de eierdooier.
Strooi daarop de Parmezaanse kaas en de schoongemaakte lente-uitjes.
Leg daarop de rest van de ham en denk toe met het tweede vel bladerdeeg.
Vouw de randjes mooi dicht en maak 2 sneetjes aan de bovenkant van de quiche, zodat de damp kan ontsnappen.
Neem het ei, meng wat met water en strijk hiermee de bovenkant van de bladerdeeg in.
Verwarm de oven voor op 175°C. Wilt u dat de eierdooiers nog lopend zijn zet deze dan 15 tot 20 minuten in de oven. Wilt u de eieren hard dan zet je de quiche 30 minuten in de oven.
Deze site maakt gebruik van cookies om de surfervaring te optimaliseren en aangenamer te maken. Door deze website te gebruiken stemt u in met onze privacy disclaimer ern ons cookiebeleid.