Rijsttaart gemaakt van rijstpap

Recept details

Bereidingstijd60 minuten Porties12 personen
Calorieën144,2 kcalVetten3,61 gram
Koolhydraten22,87 gramEiwitten4,16 gram

Ingredienten

  • - 3 eieren
  • - 7 eetlepels kristalsuiker
  • - 6 eetlepels patisseriebloem
  • - 850 gram dozen rijstpap

Werkwijze

  1. Klop de 3 eieren samen met de kristalsuiker en de bloem gedurende 10 minuten.
  2. Meng de rijstpap door het beslag en roer goed.
  3. Stort het deeg in een taartvorm en plaats gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven van 175°C.
  4. Laat de warmte van de oven zakken tot 150°C en laat nog een kwartier verder bakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *