Romige pasta met sperziebonen

Recept details

Bereidingstijd30 minuten Porties4 personen
Calorieën631,4 kcalVetten35,71 gram
Koolhydraten48,76 gramEiwitten28,03 gram

Ingredienten

  • – 300 gram speltpasta
  • – 1 eetlepel olijfolie
  • – 2 uien
  • – 300 gram americain natuur
  • – 400 gram sperziebonen (vers of uit diepvries, niet uit bokaal)
  • – 250 gram mascarpone

Werkwijze

  1. Kook de spaghetti beetgaar zoals beschreven op de verpakking.
  2. Snij de ui in fijne blokjes.
  3. Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin de ui.
  4. Voeg de americain toe en laat hem goed bruin worden.
  5. Voeg de sperziebonen toe en laat op het vuur staan tot ze warm hebben.
  6. Schep de mascarpone door het mengsel en laat op een laag vuur smelten. Roer af en toe.
  7. Kruid af met peper en zout.
  8. Verdeel de spaghetti over de borden en schep de saus erover.
  9. Eventueel afwerken met Parmezaanse kaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *