Schil de aardappelen, snij in blokjes en laat beetgaar koken. Giet af en laat goed uitlekken en afkoelen.
Snij de korst van het brood en snij in kleine blokjes om croutons van te maken.
Gooi de blokjes in een plastieken zak samen met de 2 uitgeperste knoflookteentjes en de eetlepel olijfolie. Meng dit goed en giet dit uit op een bakplaat met bakpapier.
Plaats de bakplaat in een voorverwarmde oven van 200°C tot het brood mooi bruin gebakken is. (Ongeveer 5 minuten. Blijf bij de oven, want dit is snel klaar).
Schil de appel en snij in blokjes en meng dit voorzichtig met de aardappelen, bleekselder, rozijnen en de 2 eetlepels light dressing.
Bekleed een klein kopje koffie met een schelletje rosbief. Leg daarin een eetlepel rauwkostsalade en plooi de rosbief dicht. Haal uit het kopje.
Leg op de borden wat verse sla en leg in het midden het rosbiefpakketje. Versier het bord met een geschilde vijg, de croutons en wat appelstukjes.
Deze site maakt gebruik van cookies om de surfervaring te optimaliseren en aangenamer te maken. Door deze website te gebruiken stemt u in met onze privacy disclaimer ern ons cookiebeleid.