Breng in een kom ruim water aan de kook. Kruis de tomaten in, dompel ze in het water gedurende een paar seconden. Haal ze daarna ui om ze helemaal te ontpellen en te ontpitten. Snij ze daarin in blokjes.
Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal.
Verhit in een wok de wokolie en fruit hierin de ui en de uitgeperste knoflook.
Voeg ook de peterselie toe en roer alles goed door elkaar.
Roer de Italiaanse kruiden en de tomatenpuree erbij.
Voeg nu de tomatenblokjes toe en roerbak dit gedurende 5 minuten.
Voeg wijn, room en het bouillonblokje toe en breng het mengsel aan de kook.
Voeg de scampi’s toe en verwarm al roerend tot het weer kookt.
Laat de scampi’s nu rustig gaar worden en breng op smaak met peper en zout.
Deze site maakt gebruik van cookies om de surfervaring te optimaliseren en aangenamer te maken. Door deze website te gebruiken stemt u in met onze privacy disclaimer ern ons cookiebeleid.