Druk de casinobroodjes wat platter met behulp van een deegrol.
Meng de feta, abrikozenjam en de basilicum.
Leg 4 sneetjes naast elkaar en smeer op ieder sneetje wat feta-mengeling.
Bestrijk de andere boterham met eiwit en leg de besmeerde kant op de sneetjes met mengeling. Druk goed aan met de deegrol en zet deze even in de koelkast.
Snij de knolselder en aardappel in stukjes.
Verwarm de olijfolie in een kom en bak hierin de knolselder en aardappel.
Snij de appel ondertussen in blokjes en gooi deze bij de knolselder.
Voeg de bouillon toe en 350 ml water, breng aan de kook en laat 15 minuten koken.
Pureer de soep en breng op smaak met peper en zout.
Giet de soep in een kommetje en giet wat light room bij de soep.
Zet een grillpan op het vuur en laat deze heel heet worden.
Bak de sneetjes met feta aan beide kanten mooi bruin en leg deze naast de soep.
Deze site maakt gebruik van cookies om de surfervaring te optimaliseren en aangenamer te maken. Door deze website te gebruiken stemt u in met onze privacy disclaimer ern ons cookiebeleid.