Klop de eidooiers en de honing gedurende 10 minuten tot er een dikke, romige massa ontstaat.
Klop de room op en schep dit onder het eimengsel tot alles goed gemengd is.
Hak de noten fijn en meng ze onder de massa.
Bekleed een bakvorm helemaal met plastiekfolie en zorg ervoor dat er zeker genoeg over blijft om de taart terug dicht te dekken.
Giet het mengsel in de bakvorm en vouw het plastiekfolie goed dicht.
Plaats zeker gedurende 8 uur in de diepvries.
Maak de aardbeien schoon en mix ze fijn.
Meng ze met de bloemsuiker en het limoensap en giet ze in een vormpje naar keuze en plaats ook deze in de diepvries.
Haal de semifreddo uit de diepvries. Verwijder het plastiekfolie en plaats op een bord. Versier de taart met de vormpjes gevuld met aardbeien en dien op.
Deze site maakt gebruik van cookies om de surfervaring te optimaliseren en aangenamer te maken. Door deze website te gebruiken stemt u in met onze privacy disclaimer ern ons cookiebeleid.