Soep met pompoen en pasta

Recept details

Bereidingstijd30 minuten Porties4 personen
Calorieën150,4 kcalVetten5,63 gram
Koolhydraten21,55 gramEiwitten3,41 gram

Ingredienten

  • – 500 gram pompoenblokjes
  • – 1 aardappel
  • – 1 eetlepel olijfolie
  • – 15 gram boter
  • – 1 ui
  • – 1 teentje knoflook
  • – 1,5 liter kippenbouillon
  • – 50 gram pasta

Werkwijze

  1. Schil de pompoen, maak hem schoon en snij hem in blokjes tot 500 gram.
  2. Schil de aardappel en snij ze in blokjes.
  3. Verhit de boter en de olijfolie en fruit de ui en look op een laag vuurtje.
  4. Voeg de pompoen en aardappel toe en roer.
  5. Voeg de bouillon toe en breng het geheel aan de kook.
  6. Laat 10 minuten sudderen.
  7. Voeg de pasta toe en laat nog 5 tot 10 minuten lichtjes koken.
  8. Verdeel over de borden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *