Smelt één eetlepel bakstof in een kom en bak hierin het varkensvlees langs alle kanten mooi bruin. Meng het vlees met de bloem en roer alles goed door elkaar zodat alle vlees bedekt is met bloem.
Giet het bier over het vlees en roer goed zodat er niets meer aan de bodem blijft kleven. Voeg nu 500 ml water toe met het bouillonblokje. Zorg ervoor dat alle vlees onder vocht staat. Voeg ook de tijm en laurier toe.
Laat alles nu koken en daarna 60 minuten pruttelen op een laag vuurtje met deksel op de kom. Blijf af en toe roeren. Voeg water toe indien de saus te dik wordt.
Pel en snij de uien in ringen. Smelt de boter in een pan en bak de uien in een pan mooi glazig. Blus met wat water en roer alles goed los. Voeg dit bij het stoofvlees.
Smeer de boterhammen in met de mosterd en leg deze op het vlees.
Laat alles nu verder pruttelen zonder deksel gedurende 30 minuten. Blijven roeren.
Indien het vlees na 90 minuten nog niet superzacht is, laat je het nog even verder garen.
Deze site maakt gebruik van cookies om de surfervaring te optimaliseren en aangenamer te maken. Door deze website te gebruiken stemt u in met onze privacy disclaimer ern ons cookiebeleid.