Tomaat garnaal

Recept details

Bereidingstijd20 minuten Porties4 personen
Calorieën144,2 kcalVetten4,05 gram
Koolhydraten6,03 gramEiwitten19,39 gram

Ingredienten

  • – 4 tomaten
  • – 400 gram grijze garnalen
  • – 4 eetlepels mayonaise
  • – 3 eetlepels ketchup
  • – 1 scheutje cognac
  • – 2 eetlepels peterselie
  • – Slamix
  • – 4 eetlepels dressing

Werkwijze

  1. Pel eventueel de tomaten en hol deze uit zodat je alle zaadjes kan verwijderen. Behoud wel het hoedje van de tomaat.
  2. Meng de mayonaise met de ketchup, de cognac en de peterselie en roer dit mooi tot een gladde cocktailsaus.
  3. Meng de saus door de garnalen.
  4. Vul de tomaten met de garnalen.
  5. Maak de slamix schoon en meng dit met de dressing.
  6. Verdeel dit over 4 borden en leg daarop een opgevulde tomaat.
  7. Werk af met wat peterselie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *