Turkse gehaktspiezen

Recept details

Bereidingstijd90 minuten Porties4 personen
Calorieën330,5 kcalVetten23,10 gram
Koolhydraten1,52 gramEiwitten29,21 gram

Ingredienten

  • – 600 gram lamsgehakt
  • – 2 eetlepels peterselie
  • – 1 ui
  • – 2 eetlepels vloeibare boter
  • – 1 theelepel kaneel
  • – 3 theelepels chilipoeder

Werkwijze

  1. Hak de peterselie fijn.
  2. Snij de ui in heel fijne blokjes.
  3. Meng de boter met de peterselie, ui, kaneel en chilipoeder.
  4. Roer dit heel goed door het gehakt.
  5. Maak 4 porties van het gehakt en maak hiervan worstjes. Prik ze door met een prikker en zet ze afgedekt voor 1 uur in de koelkast.
  6. Rooster ze daarna op de grill of barbecue. Keer ze regelmatig om.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *