Volkorenbroodje met ei

Recept details

Bereidingstijd20 minuten Porties4 personen
Calorieën218,7 kcalVetten9,62 gram
Koolhydraten21,24 gramEiwitten11,70 gram

Ingredienten

  • – 4 volkoren afbakbroodjes
  • – 2 eetlepels mosterd
  • – 4 eieren
  • – 1 eetlepel yoghurtdressing
  • – 2 eetlepels light room
  • – 1 eetlepel ketchup
  • – 1 mespuntje kerriepoeder
  • – 2 eetlepels gehakte peterselie
  • – sla

Werkwijze

  1. Bak de broodjes af volgens de werkwijze op de verpakking.
  2. Kook de eieren hard en laat ze even afkoelen.
  3. Snij de broodjes door de helft en besmeer ze licht met de mosterd.
  4. Pel de eieren en snij ze in kwartjes.
  5. Beleg de broodjes met wat sla en leg daarop de gekookte eitjes.
  6. Meng de yoghurtdressing met de light room en de ketchup en roer er de gehakte peterselie door.
  7. Schep het sausje over de eitjes en dek het broodje toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *