Warm gevuld stokbroodje

Recept details

Bereidingstijd45 minuten Porties4 personen
Calorieën374,8 kcalVetten19,65 gram
Koolhydraten23,52 gramEiwitten25,58 gram

Ingredienten

  • – 4 volkoren afbakbroodjes
  • – 1 eetlepel olijfolie
  • – 400 gram gehakt
  • – 1 ui
  • – 1 teentje knoflook
  • – 1 rode paprika
  • – 200 ml spaghettisaus
  • – 1 theelepel paprikapoeder

Werkwijze

  1. Bak de afbakbroodjes af volgens de werkwijze op de verpakking. Laat ze wat afkoelen.
  2. Verwarm de olijfolie in een pan en bak hierin het gehakt.
  3. Snij de ui in snippers en de paprika in kleine stukjes.
  4. Voeg de ui, paprika en het uitgeperste teentje look bij het gehakt en roer alles goed door elkaar.
  5. Voeg de spaghettisaus toe zodat het een gebonden geheel wordt.
  6. Voeg de paprikapoeder toe en kruid af met peper en zout.
  7. Zet de pan van het vuur en laat wat afkoelen.
  8. Snij de stokbroodjes doormidden en haal uit de onderste helft zo veel mogelijk brood zodat je enkel de korst overhoudt.
  9. Vul dit gedeelte op met het gehaktmengsel en leg de bovenste helft er terug op.
  10. Wikkel het gevulde broodje in aluminiumfolie en leg het tenminste 15 minuten in de voorverwarmde oven.
  11. Haal het broodje daarna voorzichtig uit het warme aluminiumfolie en snij het in 2 stukjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *