Zalm in bladerdeeg

Recept details

Bereidingstijd30 minuten Porties4 personen
Calorieën606,5 kcalVetten40,68 gram
Koolhydraten36,88 gramEiwitten21,40 gram

Ingredienten

  • – 4 stukken zalm van 75 gram
  • – 2 bladerdeeg (32 cm)
  • – 4 koffielepels Philadelphia light
  • – wat halfvolle melk

Werkwijze

  1. Snij beide bladerdegen in 2 stukken zodat je 4 gelijke stukken krijgt.
  2. Snij de zalm over de ganse lengte door en leg hierop een éétlepel Philadelphia light
  3. Duw de zalm terug goed dicht.
  4. Leg het op de bladerdeeg en pak het goed in het bladerdeeg.
  5. Druk aan de zijkanten goed aan en bestrijk alle pakketjes met wat halfvolle melk.
  6. Zet gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.
  7. Serveer hierbij een frisse salade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *