Zalm met spinazie en pasta

Recept details

Bereidingstijd45 minuten Porties4 personen
Calorieën541,1 kcalVetten27,84 gram
Koolhydraten38,50 gramEiwitten33,74 gram

Ingredienten

  • – 4 stukken zalm van 100 gram
  • – 250 gram speltpasta
  • – 600 gram spinazie
  • – 400 gram champignons
  • – 1 potje boursin cuisine light
  • – 1 eetlepel olijfolie

Werkwijze

  1. Kook de tagliatelle volgens de omschrijving op de verpakking.
  2. Leg de zalm onder de grill en grill ze mooi bruin.
  3. Was de spinazie schoon en verwijder de harde stelen.
  4. Maak de champignons schoon en verdeel ze in vieren.
  5. Verwarm de olijfolie in een pan en gaar de spinazie met behulp van een klein beetje water.
  6. Voeg de champignons toe en meng alles goed door elkaar.
  7. Voeg de boursin cuisine light toe en verwarm alles goed.
  8. Weeg de pasta af per persoon en verdeel de saus met groenten onder de pasta.
  9. Leg de gemengde pasta op 4 borden met daarop een stuk zalm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *