Zalmpapillot op de barbecue

Recept details

Bereidingstijd30 minuten Porties4 personen
Calorieën265,6 kcalVetten16,50 gram
Koolhydraten4,87 gramEiwitten20,46 gram

Ingredienten

  • – 4 stukjes zalm van 100 gram
  • – 1 courgette
  • – 1 preibundel
  • – 1 ui
  • – 1 wortel
  • – 100 ml witte wijn
  • – 100 ml groentebouillon

Werkwijze

  1. Was de groenten en snij ze allemaal in fijne reepjes.
  2. Neem 4 stukken aluminiumfolie die groot genoeg is om een stuk zalm in te pakken.
  3. Verdeel de groenten over de 4 stukken folie en leg deze in het midden.
  4. Leg op ieder hoopje groenten de zalm en kruid met peper en zout.
  5. Pak de zalm in de folie maar hou nog een gaatje open.
  6. Giet hierin 3 eetlepels witte wijn en 3 eetlepels groentebouillon.
  7. Plooi het pakketje nu helemaal dicht en laat even intrekken. Dit kunt u zelf de dag voordien maken.
  8. Verwarm de kolen op de barbecue en zet de zalmpakketje op het rooster gedurende 10 minuten.
  9. Neem ze van het vuur, laat ze even rusten en serveer ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *